Kategorie a hledání
22.2.2024

IJV

10 otázek a odpovědí - individuální kurzy

Přemýšlíte nad individuálním kurzem, ale váháte, jestli se vyplatí do něj investovat? Máme pro vás deset často kladených otázek a odpovědí, které vám s rozhodováním můžou pomoct.

20.4.2022

Martin Podhorský

Individuální výuka je pro každého!

Pro koho se individuální výuka hodí? Jednoduchá odpověď, vlastně pro každého. Proč se ale pro individuální výuku nejčastěji rozhodujete? Důvodů je mnoho! Nejčastěji se pro individuální výuku rozhodují ti, kteří od kurzu vyžadují časovou flexibilitu, mají specifické požadavky na zaměření kurzu nebo chtějí mít lektora pouze pro sebe.

23.3.2021

Michaela Týblová

Individuální kurzy - jak probíhají?

Chcete se zlepšit v cizím jazyce, ale čtení knížek, sledování seriálů nebo výuka skrze mobilní aplikace vám zkrátka nestačí? Zkuste naše individuální kurzy, které jsou opravdu efektivní a ještě k tomu zábavné!

24.10.2013

Lucie Potužáková

Výběr jazykového kurzu krok za krokem II

Otázky, které mohou sloužit při výběru vhodného jazykového kurzu, jsme v první části článku zdaleka nevyčerpali...

23.8.2013

Alena Škodová

Nový školní rok je tady!

Léto se pomalu chýlí ke konci a září již ťuká na dveře. Pokud se právě probouzíte z letního opojení a přemýšlíte, jak naložit s volným časem na podzim, určitě si prohlédněte naši nabídku kurzů, které pro vás od října chystáme.

23.1.2013

Alena Škodová

Intenzivní kurz nebo výuka jednou týdně?

Nedávno mi byl položen dotaz, který kurz je lepší – krátkodobý intenzivní kurz nebo dlouhodobý kurz, který probíhá jednou týdně? Protože jeden i druhý typ kurzu má svá pro a samozřejmě i proti, nemohla jsem odpovědět jinak, než že velmi záleží na tom, jaký je Váš cíl a čeho chcete v rámci kurzu dosáhnout.

8.1.2013

Lucie Potužáková

Specializované semináře. Skvělá šance pro vás!

Za chvíli to začne. Nádech..., výdech..., nádech... . Vnímám jen sucho v krku a to, jak roztřeseným hlasem vítám své posluchače. "Good afternoon, ladies and gentlemen, welcome to..."

2.8.2012

Alena Škodová

Specializované balíčky – individuální výuka, kterou si můžete dovolit

Potřebujete se naučit jak správně telefonovat v cizím jazyce, jak napsat obchodní dopis, jak vést obchodní schůzku či připravit prezentaci? Nebo pro svou práci potřebujete odbornou slovní zásobu? Chcete se učit sami nebo nemáte čas dojíždět na kurzy do jazykové školy? Tak právě pro vás jsou naše zvýhodněné balíčky specializované individuální výuky to pravé.

23.7.2012

Lucie Potužáková

Online podpora pro vás

Internet v dnešní době nabízí mnoho šancí, jak si můžete svou dosavadní angličtinu vypilovat. Jenomže ne vždycky narazíte na stránky a cvičení, která se vztahují k tomu, co právě v hodinách s lektorem probíráte. Občas se stane, že jsou pro vás cvičení příliš jednoduchá nebo složitá, dokonce se v nich objeví i chyby. Často se vám pak přihodí, že místo procvičování angličtiny hodiny hledáte, a snažíte se najít cvičení, která by vám svým obsahem a formou nejlépe vyhovovala. Nehledě na to, že pokud chcete znát své správné odpovědi, musíte často nejdříve vyplnit minimálně svou emailovou adresu.

22.5.2012

Alena Škodová

Léto v IJV začíná již v červnu!

Aprílové počasí tomu sice příliš nenapovídá, ale léto už je za dveřmi. Nevím jak vy, ale já už se na slunečné a teplé dny docela těším. Možná, že jste ještě nepřemýšleli o tom, co budete v létě dělat, možná už máte dovolenou dávno naplánovanou. Tak či tak, pokud byste si chtěli léto užít aktivně a naučit se něco nového nebo si osvěžit vaše jazykové znalosti, přijďte k nám, z naší nabídky letních kurzů si určitě vyberete.