Online podpora pro vás

23.7.2012
Jazykové vzdělávání

Neztrácejte svůj čas! Máme pro vás pohodlnější možnost, jak si procvičit to, co jste se právě v hodině angličtiny naučili - online podporu k učebnicím řady New English File.
 

Jak vše funguje?

V momentě, kdy se u nás rozhodnete studovat angličtinu v jakémkoli typu kurzu (skupinové kurzy, pomaturitní studium, individuální kurzy, firemní kurzy) a budete se věnovat obecné angličtině, ve výuce využijete některou z učebnic New English File. K učebnici existuje CD-ROM, který je součástí učebnice. Na CD-ROMu naleznete unikátní kód a pokud budete mít zájem, rádi vám předáme unikátní kód vašeho kurzu. Oba kódy pak jednoduše využijete pro přihlášení se ke své online podpoře. V online prostřední budete mít možnost nejen procvičit si své znalosti, ale i se setkávat s kolegy, kteří kurz fyzicky navštěvují a potkávají se s vámi i v IJV. Samozřejmě se vám nabízí možnost komunikovat se svým oblíbeným lektorem anebo svou oblíbenou lektorkou.
 

Co online podpora přináší?

Chcete si procvičit čtení, poslech, psaní nebo mluvení? To vše a mnohem více je vám k dispozici. Velkou výhodou jsou online lekce, jejichž obsah koresponduje s obsahem lekcí jednotlivých učebnic řady New English File. Už nikdy nebudete muset trávit hodiny hledáním cvičení v angličtině, která jsou pro vás svým obsahem vhodná. Jednoduše se přihlásíte, otevřete potřebnou lekci a můžete začít! Neztrácejte čas. Vše vám zabere jen pár sekund.
 

Další výhody online podpory

- příklady, které si můžete projít vždy před tím, než sami s jednotlivými cvičeními začnete

- správné odpovědi i s vysvětlením kdykoliv si vzpomenete

- šance projít si jednotlivá cvičení kolikrát se vám zlíbí

- kontakt s lektorem/lektorkou i kamarády také mimo hodiny

- přístup ke slovníku

 

Co potřebujete k přístupu?

- CD-ROM, unikátní kód kurzu, PC/Notebook/tablet/chytrý telefon, internetové připojení

 

Online podpora vám ušetří čas a její využití vám přinese mnoho výhod. Pokud vás doplněk studia zaujal, rádi vám k jeho využití poskytneme v novém školním roce bližší informace.

Autor
článku

Lucie Potužáková
Lucie Potužáková
Lucka předává své několikaleté zkušenosti s výukou našim lektorům a každý den tráví zlepšováním metodických přístupů v IJV a hledáním cest jak ještě lépe učit cizí jazyk

Mohlo by se hodit...