Kategorie a hledání
22.2.2024

IJV

10 otázek a odpovědí - individuální kurzy

Přemýšlíte nad individuálním kurzem, ale váháte, jestli se vyplatí do něj investovat? Máme pro vás deset často kladených otázek a odpovědí, které vám s rozhodováním můžou pomoct.

21.2.2024

IJV

Jak to chodí v naší jazykové škole: Pohled zevnitř

Vítejte v naší jazykové škole Institutu jazykového vzdělávání (IJV)! Jste zvědaví, jak to vlastně chodí v naší škole? Pojďte se s námi podívat na to, co děláme a jak se staráme o naše studenty.

8.2.2024

IJV

Jak probíhá příprava individuálního kurzu: Průvodce krok za krokem

Každý student má své vlastní potřeby a cíle, a to platí i v oblasti jazykového vzdělávání. Proto nabízíme individuální kurzy, které se plně přizpůsobují potřebám každého jednotlivce. Zde je pohled na to, jak probíhá příprava individuálního kurzu v naší škole, od počáteční poptávky až po první lekci a další spolupráci.

26.1.2024

IJV

Znovu objevujeme němčinu: Je to ještě v paměti a jak začít znova?

Vzpomínáte na doby, kdy jste se s vášní učili němčinu, ale teď se ptáte sami sebe: "Je to ještě v paměti?" Ztráta jazykových dovedností je běžná, ale nezoufejte. Znovuobjevení němčiny může být zajímavou a obohacující cestou. Zde máte několik tipů, jak začít znovu.

5.1.2024

IJV

Rozhodování o dalším cizím Jazyku: Jaký vybrat po angličtině?

Angličtina je dnes de facto mezinárodním jazykem, ale učení se dalšímu cizímu jazyku může otevřít nové dveře k jazykové a kulturní bohatosti. Při rozhodování, který jazyk studovat po angličtině, je několik faktorů, které by měly hrát roli.

14.12.2023

IJV

Nadčasový Dárek: Jazykový kurz pro Rozvoj do Nového Roku

Blíží se Vánoce a s nimi otázka, co darovat svým blízkým, aby byl dar osobní, užitečný a originální. Máme pro vás skvělý tip: věnujte jim dárek, který otevře nové možnosti a přinese jim dovednost, kterou budou moci využít po celý život. Jazykový kurz je unikátním dárkem, který nejenže obohatí život obdarovaného, ale také jim umožní objevit nové kultury a komunikovat s lidmi z celého světa.

30.11.2023

IJV

Vánoční Slovní Zásoba v Angličtině: Prozkoumejte Magii Vánočních Slov

Vánoce jsou obdobím radosti, lásky a oslav. Pro mnohé z nás je to také čas, kdy se setkáváme s rodinou a přáteli, výměnou dárků a tvořením nezapomenutelných společných okamžiků. Pojďme se naučit několik klíčových slov a frází v angličtině, které nám pomohou lépe vyjádřit a sdílet radostné chvíle. Zde najdete několik výrazů, které vám mohou při této příležitosti pomoci:

23.11.2023

Martin Podhorský

Moderní Přístup k Učení Jazyků Online: Výhody a Důvody, Proč Začít

V dnešní době, kdy svět je jednou velkou globální vesnicí a komunikace překračuje hranice, je schopnost mluvit několika jazyky stále důležitější. V tomto kontextu nabízí online výuka jazyků efektivní způsob, jak se zdokonalit v cizím jazyce. Přináší mnoho výhod, které překračují tradiční metody výuky. Zde je několik důvodů, proč byste měli zvážit online výuku jazyků a jaké jsou její klíčové výhody:

16.11.2023

IJV

Finština - cesta k novým příležitostem

Finština, kterou se mluví v jedné z nejsevernějších zemí světa, Finsku, může na první pohled působit jako neobvyklá volba pro ty, kteří zvažují nový cizí jazyk. Existuje ale několik dobrých důvodů, proč byste měli finštinu zvážit, a to i přesto, že nejde o mezinárodně nejrozšířenější jazyk.

9.11.2023

Martin Podhorský

Jak se efektivně učit anglicky: Tipy a Triky

Učení se nového jazyka může být vzrušující, ale také náročné. Když jde o angličtinu, existuje několik osvědčených způsobů, jak usnadnit proces učení a udělat ho co nejefektivnějším.