“Každý týden mám jiný program”

28.11.2018
Jazykové vzdělávání

Chtěli byste se učit cizí jazyk, ale nejste si jistí, že byste zvládli chodit každý týden ve stejný den kvůli pracovnímu vytížení? Hodilo by se vám zlepšit jazykovou úroveň a rozmluvit se, ale často musíte odjet z Prahy a nezvládli byste chodit na výuku například každou středu?

Nebojte se nepravidelnosti vašeho rozvrhu! Vedle skupinových pravidelných kurzů v IJV nabízíme i individuální výuku široké škály jazyků.

Co vlastně individuální výuka přináší za výhody?
Jestliže máte v práci nepravidelnou pracovní dobu, můžete své hodiny plánovat z týdne na týden. Můžete rušit své naplánované hodiny. Pokud musíte v práci zůstat déle anebo pojedete s dětmi na dovolenou, o své hodiny nepřijdete a nahradíte si je později. Pokud nemáte zrovna cestu k nám do IJV kvůli vašemu nabitému programu, nabízíme možnost výuky v místě vašeho zaměstnání.
Další výhodou pak je, že si můžete vybrat délku vaší výuky, zda vám stačí 60 minut anebo potřebujete déle opakovat, zvolíte si tak 90 minut výuky. Délka hodin se dá v průběhu kurzu měnit podle toho, jak vám to vaše časové možnosti právě umožní.
V neposlední řadě si pak můžete zvolit, zda se potřebujete zaměřit spíše na gramatickou stránku jazyka nebo preferujete konverzaci, abyste se rozmluvili. Podle toho si pak zvolíte českého lektora či rodilého mluvčího. Samozřejmě není problém lektora vyměnit, pokud v průběhu výuky zjistíte, že byste se v hodinách chtěli zaměřit více na mluvení než na opakování gramatiky či naopak.

Pokud by vás zajímaly další výhody a chtěli byste získat více informací, koukněte na naše stránky www.ijv.cz, případně se přijďte zeptat přímo k nám do IJV v Paláci Lucerna. Těšíme se na vás!

Autor
článku

IJV

Mohlo by se hodit...