Jak probíhá příprava individuálního kurzu: Průvodce krok za krokem

8.2.2024
Jazykové vzdělávání

Každý student má své vlastní potřeby a cíle, a to platí i v oblasti jazykového vzdělávání. Proto nabízíme individuální kurzy, které se plně přizpůsobují potřebám každého jednotlivce. Zde je pohled na to, jak probíhá příprava individuálního kurzu v naší škole, od počáteční poptávky až po první lekci a další spolupráci.

PROJECT

Počáteční poptávka: Vyjádření očekávání

Na začátku stojí váš zájem o jazykový kurz. Možná máte konkrétní cíle, jako je zlepšení konverzačních dovedností, získání certifikátu nebo překonání překážek ve vašem profesním růstu. Dejte nám vědět, co od kurzu očekáváte.

Telefonická konzultace: Detailní plánování

Po obdržení vaší poptávky vás budeme kontaktovat, abychom probrali detaily. Během tohoto telefonického hovoru budeme pečlivě poslouchat vaše požadavky a potřeby. Navrhneme také vhodného lektora, který bude nejlépe odpovídat vašim preferencím a učebním stylům.

Nezávazná příprava kurzu

Chceme, abyste si byli jisti, že naše nabídka odpovídá vašim očekáváním. Proto je celá příprava kurzu zcela nezávazná. Není potřeba žádných závazků ani finančních vkladů, dokud nejste zcela spokojeni s naší nabídkou.

Plánování první lekce: Předání informací

Po úspěšné konzultaci se domluvíme na termínu první lekce a předáme si veškeré potřebné informace. Zajistíme, že víte, co můžete očekávat, a odpovíme na všechny vaše otázky ohledně průběhu kurzu.

První lekce: Úvodní setkání

Proběhne první lekce a věříme, že budete nadšeni. Lektor se seznámí s vašimi jazykovými schopnostmi a začne pracovat na plnění vašich cílů. Je to ideální čas na to, abyste se ujistili, že kurz splňuje vaše očekávání.

Následná zpětná vazba: Ujištění o spokojenosti

Po první lekci se s vámi spojíme, abychom zjistili, zda jste spokojeni s průběhem kurzu a lektorem. Vaše názory jsou pro nás velmi důležité, a proto si přejeme zajistit, že vše odpovídá vašim očekáváním.

Plánování dalších lekcí: Pokračování v učení

Pokud jste s první lekcí spokojeni, společně naplánujeme další lekce a pustíme se do práce. Sledujeme váš pokrok a pružně reagujeme na vaše potřeby a změny.

Pokud zvažujete jazykový kurz, neváhejte a zadejte svoji poptávku. Odpovíme víceméně obratem a třeba již příští týden se můžete začít učit. Jsme tu, abychom vám pomohli dosáhnout vašich jazykových cílů!

 

Autor
článku

IJV

Mohlo by se hodit...