Nevíte kam po maturitě a na vysokou se vám nechce

23.9.2020
Pomaturitní studium

V IJV již několik let pracujeme na jednom velkém projektu, který se právě tento týden rozjíždí a já jsem velmi ráda, že můžu být jeho součástí. Pomaturitní kurzy jsou připraveny pro studenty tak, aby si zdokonalili svou angličtinu, nebo využili možnost se ji pořádně naučit. 

 

Jedná se o velmi intenzivní kurz, který je připravován na míru v rámci jednotlivých úrovní jazyka. Společně s lektory se snažíme dosáhnout maximální spokojenosti našich studentů. Tyto kurzy probíhají každý den dopoledne od pondělí do pátku, což znamená, že odpoledne máte volno a můžete si svůj čas rozvrhnout tak, jak budete potřebovat. V rámci studia se vám věnují rodilí mluvčí angličtiny, zúčastníte se různých výletů a vaše úroveň anglického jazyka se posune až o dvě úrovně. V prvním semestru se klade důraz především na gramatiku, slovní zásobu a mluvený projev. Oproti tomu v druhém semestru se studenti připravují na složení Cambridgské zkoušky, z této zkoušky mají studenti možnost získat certifikát, kterým doloží svou úroveň anglického jazyka. 

 

Od začátku září jsem měla možnost nahlédnout a podílet se na tomto projektu a musím říct, že je do detailu vymyšlen tak, aby studentům vyhovoval, zaujal je a dal jim co nejvíce znalostí. S lektory jsme před zahájením uskutečnili školení, kde jsme se snažili dostat se na jednu vlnu tak, abychom pracovali jako team a odváděli pro vás tu nejlepší práci. Dále jsme připravili veškeré materiály, které vám studium usnadní a posune dál. Ačkoliv se v dnešní době neustále mění nařízení a nevíme, jak bude následující měsíce výuka probíhat, my jsme připraveni zahájit výuku okamžitě a to online. Takže se studenti nemusí bát, že by o svůj kurz přišli, nebo byl posunut.

 

 

Na závěr bych vám ráda řekla, že je důležité nezapomínat a držet se heslem #dělámtoprosebe, protože právě v IJV máte možnost naučit se #englishlanguage naplno!

 

Autor
článku

IJV

Mohlo by se hodit...