Firemní kurzy jako lákavý benefit ve společnostech

21.7.2021
Jazykové vzdělávání

Jazykové vzdělávání ve společnostech je skvělý benefit, který může společnost svým zaměstnancům nabídnout. Zaměstnanci tak mají možnost zlepšit si své kvality a využít cizí jazyk ve své pracovní oblasti. Vzhledem k tomu, že je v dnešní době čím dál tím více časté komunikovat v práci alespoň jedním cizím jazykem, výuka jazyků je pro zaměstnance velmi atraktivní a studium motivující, nejen z pracovního, ale i z osobního hlediska. Je důležité vybrat takové kurzy, které budou nejen efektivní, ale budou studenty především bavit!

 

Firemní kurzy v IJV nabízejí řadu možností, nejen že si můžete vybrat ze široké nabídky jazyků a jejich úrovní, ale také si můžete vybrat určitou specifikaci výuky tak, aby byla v rámci vaší společnosti co jen nejefektivnější. Dále je důležité vybrat si, zda budou kurzy probíhat individuálně, nebo skupinově, vždy záleží na úrovni a požadavcích studentů. Nejčastější variantou místa výuky je výuka přímo ve společnosti tak, aby nemuseli zaměstnanci nikam dojíždět. Vzhledem k dnešní době si ale firmy velmi oblíbily možnost výuky online, nejen že mnoho firem stále pracuje z domova, ale online výuka je velmi flexibilní a může proběhnout do slova odkudkoliv, takže i v momentě, kdy je zaměstnanec mimo svou kancelář. Co se týká intenzity kurzu, záleží na preferencích firmy, je možné aby kurzy probíhaly jak jednou tak i třikrát do týdne. Výuku je možné zajistit jak v dopoledních tak i v odpoledních hodinách, vždy záleží jak se domluví studenti s lektory a zvolí si buď pevný rozvrh, kdy je přesně daný den a čas výuky, nebo se domluví na rozvrhu flexibilním, kdy se studenti s lektory domlouvají na konkrétních hodinách předem.

 

Co nabízíme při výuce firemních kurzů? 

  • Testování studentů

Testování studentů provádíme dvakrát za rok, za účelem zjištění jejich pokroků za dané období. Na základě určení jazykové úrovně lektorem zasíláme studentům online test, který ověří jejich jazykové znalosti. Při dosažení jazykové úrovně získají studenti certifikát.

  • Průběžné hodnocení firemních projektů

Průběžné hodnocení firemních projektů poskytujeme společnostem za účelem zhodnocení pokroků studentů v jednotlivých kurzech tak, aby měla společnost veškeré informace ohledně vzdělávání svých zaměstnanců.  

  • Studijní plán, výuka specifické oblasti

Firemní kurzy jsou vždy postaveny na základě předem vytvořeného studijního plánu, podle kterého se v hodinách postupuje. Kurzy se mohou soustředit na obecný jazyk či konverzaci. Dále je možné zvolit si kurz, který se bude specializovat na konkrétní oblast například: na právní angličtinu, lékařskou či ekonomickou.

 

Věděli jste, že benefit v podobě firemních kurzů patří mezi nejčastější typ benefitů, o který mají zaměstnanci zájem? Máte ve vaší společnosti tento benefit? Naši nabídku firemních kurzů najdete zde!

 

Autor
článku

IJV

Mohlo by se hodit...