Specializované semináře. Skvělá šance pro vás!

8.1.2013
Jazykové vzdělávání

Po očku sleduji rozporuplné reakce svých kolegů. Čemu se tak diví? Objevila se na slidu v prezentaci nějaká chyba? Proč ti dva vzadu vůbec neposlouchají? Jak to, že mají všichni v závěru tolik dotazů? Vnímali mě vůbec? Že bych mluvila nesrozumitelně a zase hodně potichu? Bylo poznat, že jsem byla dotazy svých kolegů zaskočená? Mé odpovědi nedávaly moc smysl a vůbec nezněly zdvořile. "Ach jo, jedním slovem - katastrofa," hodnotím svůj výkon. Kéž bych měla tu možnost a někdo mi s první prezentací v angličtině před novými kolegy pomohl. Ušetřila bych si mnoho trápení.

Věřte mi, že vy se do podobné situace nikdy nedostanete. Naše specializované semináře vás totiž dokonale připraví (téměř) na vše.

Co je specializovaný seminář?

Jedná se o intenzivní kurz (8 vyučovacích hodin, 45 minut) připravený na míru jen pro vás. Náplň kurzu, čas, lektora i místo konání kurzu si zvolíte sami. Opravdu vše se přizpůsobí jen a jen vašim požadavkům.

Seminář nese mnoho výhod

  • sami si zvolíte okruh témat, kterým se chcete v kurzu věnovat (můžete si vybrat z naší široké nabídky oblíbených seminářů, nebo vám vytvoříme studijní plán na míru přesně podle vašich požadavků)
  • sami si zvolíte časy a intenzitu výuky (pokud spěcháte, je možné seminář absolvovat během jednoho dne, pokud vás čas netlačí, je možné výuku rozdělit do několika dní)
  • sami si zvolíte lektora (českého nebo zahraničního, popř. kombinaci)
  • lektor se ve výuce věnuje pouze vám a vašim požadavkům a potřebám
  • materiály jsou připraveny na míru podle vašich individuálních požadavků, na kterých se společně domluvíme

Ve kterých jazycích?

Specializované semináře zajišťujeme v angličtině, němčině, francouzštině, španělštině a češtině pro cizince. Po individuální dohodě vám rádi zajistíme seminář i v dalších cizích jazycích.

Mnoho spokojených studentů, žádný obor nám není cizí

Úspěšně jsme připravili studenty nejen na přijímací pohovory různých pracovních pozic, ale i na nové státní maturity, na státní závěrečné zkoušky a také na přijímací pohovory na doktorandská studia. Naši studenti si před cestou do zahraničí osvojili např. znalosti technické, stavební, strojírenské a finanční angličtiny i němčiny. Připravili se na důležitá jednání a služební cesty, zlepšili si své prezentační dovednosti, telefonování a vyjednávání v cizím jazyce a ještě mnohem více. Jsme rychlí, vstřícní a spolehliví. Rádi vám splníme všechna vaše přání a očekávání. Pokud tedy své znalosti cizího jazyka nebo schopnosti považujete za nedokonalé, kontaktujte nás, rádi vám vaše vědomosti a výkony v jakékoli oblasti a téměř v jakémkoli cizím jazyce pomůžeme vylepšit.

Autor
článku

Lucie Potužáková
Lucie Potužáková
Lucka předává své několikaleté zkušenosti s výukou našim lektorům a každý den tráví zlepšováním metodických přístupů v IJV a hledáním cest jak ještě lépe učit cizí jazyk

Mohlo by se hodit...