Nový školní rok je tu aneb přípravy v IJV vrcholí

27.8.2015
Jazykové vzdělávání

Již klasicky máme pro vás připravené kurzy angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a ruštiny, můžete se u nás učit také italštinu, portugalštinu, nizozemštinu, čínštinu, japonštinu nebo severské jazyky. S výběrem jazyka je to na vás, s výběrem typu kurzu vám ráda poradím :)

Pomaturitní studium – inkoust na maturitním vysvědčení vám už zaschnul a vy pořád nemáte plány, co dál? Víme, že znalost cizích jazyků je v dnešní době nezbytná, proto vám nabízíme nejenom pomaturitní studium angličtiny, ale také možnost doplňkového jazyka. Buďte světoví s IJV!   

Skupinové kurzy – jste člověk společenský, rádi potkáváte nové lidi a občas si rádi „změříte sílu“ v soutěživých aktivitách? Chcete se kontinuálně vzdělávat a zlepšovat v cizím jazyce? Pak je tento typ kurzu právě pro vás!  Kurzy zaměřené na obecný jazyk probíhají ve skupinkách do 10 studentů. 

Kurzy pro teenagery – nestačí vám hodiny ve škole? Chcete být „cool“ a o krok před ostatními? Tyto kurzy nově nabízíme i ve FJ, ŠJ a RJ. Přijďte si užít zábavné hodiny cizího jazyka s kamarády. A co víc! V kurzech používáme i skvělé doplňkové materiály pro zvětšení slovní zásoby. 

Příprava na mezinárodní zkoušky – učíte se angličtinu již nějaký ten pátek, a rádi byste na to měli „papír“? Pojďte do toho s námi! Připravíme vás na FCE nebo CAE. 

Konverzační kurzy – časovou souslednost v angličtině odříkáte už i odzadu, máte širokou slovní zásobu, ale když přijde na lámání chleba, nevydáte ze sebe ani hlásku. Jste na tom podobně? Přesvědčíme vás, že mluvení je hračka!  Konverzační kurzy mají všechny výhody skupinových kurzů, ale navíc lektor dbá na to, abyste se pořádně rozmluvili a byli schopni mluvit o daném tématu s použitím správných gramatických struktur a slovní zásoby. 

Večerní škola – intenzivní výuka AJ a NJ. Jste i po práci pořád plní elánu a rádi byste se do něčeho pořádně„zakousli“? Kombinace skupinové a konverzační intenzivní výuky vám zajistí velký skok z bodu A do bodu B (z úrovně do úrovně) již za jeden semestr. 

Intenzivní semestrální kurzy FJ, ŠJ, RJ – odpolední intenzivní výuka. Budete se věnovat jak jazykovým dovednostem, tak i praktickému využití všech nabytých znalostí. Zn. Intenzivně a s radostí. 

Kurzy 50+ - chcete se učit angličtinu nebo němčinu a cítíte se dobře ve společnosti stejně naladěných lidí, kteří se učí pro radost a ne pro „dravost“? Pak jsou tyto kurzy určené právě vám! Přijďte a přesvědčte se, že nikdy není pozdě začít s něčím novým 

Specializované kurzy – prezentujete v angličtině? Chystáte se na kariéru právníka nebo lékaře? Anglicky již mluvíte bez problému, ale chtěli byste rozšířit svoji slovní zásobu ve speciální oblasti? V miniskupince se speciálním zaměřením vám to půjde jako po másle. 

Kurz spisovné češtiny (Čeština pro Čechy) – nejste si jistí, kde napsat Y a kam patří I? Nebo kde se píše čárka, středník či pomlčka? Máte chuť se zdokonalit v češtině? Přijďte si osvěžit znalosti ze školních lavic a zaměřit se také na praktické využití – psaní pracovních emailů, prezentace a přednes. Zodpovíme vaše nejožehavější otázky o češtině. 

Zápis do kurzů již začal, zarezervujte si také svoje místo

Těšíme se na vás!

Autor
článku

Katarína Zambojová

Mohlo by se hodit...