Nový školní rok je tady!

23.8.2013
Jazykové vzdělávání

Naše stálice

Od poloviny října se můžete těšit na množství našich oblíbených skupinových kurzů angličtiny, němčiny, francouzštiny, ruštiny a španělštiny. Již tradičně jsme pro Vás připravili i nabídku exotičtějších jazyků – můžete se přihlásit například do kurzu čínštiny, japonštiny, italštiny, portugalštiny nebo nizozemštiny. Nezapomněli jsme ani na kurzy češtiny pro cizince.

Vybrat si můžete jak z kurzů obecného jazyka, tak z kurzů konverzace. Nabízíme i oblíbené přípravné kurzy na FCE a CAE. V nabídce nechybí ani kurzy obchodního angličtiny a němčiny a naše oblíbené kurzy 50+.

V polovině září zahájíme také další ročník oblíbeného pomaturitního studia, tedy celoročního denního studia angličtiny. Plánujeme otevřít několik úrovní od začátečnické až po tu pokročilou.

Novinky

Letos nově nabízíme i skupinové kurzy severských jazyků – můžete se u nás začít učit švédsky, norsky nebo finsky. Kurzy nabízíme v tzv. miniskupinách, kde je maximálně 6 studentů. Kurzy budou probíhat ve večerních hodinách.

V novém školním roce jsme se pro velký úspěch rozhodli nabídnout vedle večerní školy angličtiny nově i večerní školu němčiny.

Od podzimu zároveň připravujeme další novinku a to měsíční intenzivní kurzy. Kurzy budou probíhat od pondělí do čtvrtka vždy v dopoledních hodinách. Kurzy jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí během jednoho měsíce výrazně zlepšit v cizím jazyce nebo si prohloubit své dosavadní znalosti. Kurzy budeme nabízet v 5 jazycích – v angličtině, němčině, francouzštině, ruštině a španělštině.

Konverzační kurzy

Je-li vám čekání do října dlouhé a chtěli byste se procvičit v anglické konverzaci, nezapomeňte, že pro vás v průběhu září otevíráme intenzivní konverzační kurzy, které probíhají dvakrát týdně. Neváhejte a zaregistrujte se do našich kurzů již dnes, místa už se pomalu plní.

Pokud budete potřebovat s výběrem kurzu pomoci, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme. V případě, že si z naší nabídky nevyberete, rádi pro vás připravíme kurz na míru v rámci individuální výuky!

 

Autor
článku

Alena Škodová
Alena Škodová
Alena je spolehlivá, rychlá a pečlivá. Neuvěřitelně rychle se dokáže zorientovat v potřebách zákazníka a přizpůsobit mu projekt na míru.

Mohlo by se hodit...